EUCERIN Anti-Pigment naktinis veido kremas, 50 ml

Prekės kodas
19972
Gamintojas
Beiersdorf
EUCERIN Anti-Pigment naktinis veido kremas, 50 ml | Mano Vaistinė

Populiariausios prekės,
vaistai, vitaminai, kosmetika, arbatos ir kt.

Daugiau

EUCERIN Anti-Pigment naktinis veido kremas, 50 ml

Kategorija:
Prekės kodas
19972
Gamintojas
Beiersdorf
Įprasta kaina 38,79 €
Pranešti,
kai kaina nukris
1,92 € Užsisakę šią prekę dar gausite lojalumo taškų: 64, kurių vertė 1,92 € Užsisakę šią prekę dar gausite lojalumo taškų: 64, kurių vertė 1,92 € Sužinoti daugiau Sužinoti daugiau

EUCERIN® Anti-Pigment naktinis veido kremas, 50 ml

Efektyviai sumažina tamsias dėmes ir apsaugo nuo pakartotinio jų atsiradimo. Pirmieji rezultatai pastebimi po 2 savaičių reguliaraus naudojimo.

Melaninas – tai natūralus, odai spalvą suteikiantis pigmentas. Saulės šviesos poveikis, hormoniniai pokyčiai ir senėjimas gali lemti padidėjusią melanino gamybą ir sukelti hiperpigmentaciją. Hiperpigmentacija pasireiškia tamsiomis dėmėmis ir senatvinėmis dėmėmis (dar vadinamomis saulės dėmėmis), dėl kurių oda atrodo nelygi.

Eucerin® Anti-Pigment naktinio kremo sudėtyje yra tiamidolio, kuris yra efektyvi ir patentuota sudedamoji dalis, mažinanti melanino gamybą ir veikianti pagrindinę hiperpigmentacijos priežastį. Klinikiniais ir dermatologiniais tyrimais patvirtinta, kad jis sumažina tamsias dėmes ir apsaugo nuo pakartotinio jų atsiradimo.

Pirmieji rezultatai pastebimi po dviejų savaičių, o naudojant reguliariai, nuolat gerėja. Individualūs rezultatai gali skirtis.

Naktinio kremo sudėtyje taip pat yra dekspantenolio – veikliosios medžiagos, palaikančios odos regeneraciją nakties metu. Oda atrodo lygi ir švytinti.

EUCERIN Anti-Pigment naktinis veido kremas, 50 ml vartojimas

Tepkite vakare ant gerai nuvalytos veido, kaklo ir iškirptės srities odos. Švelniai įmasažuokite į odą. Saugokite, kad nepatektų į akis. Geriausiems rezultatams pasiekti naudokite kartu su Eucerin® Anti-Pigment dieniniu kremu SPF 30 ir Eucerin® Anti-Pigment dvejopo poveikio serumu. Priemones, kurių sudėtyje yra tiamidolio, naudokite daugiausia keturis kartus per dieną.

Populiariausios prekės,
vaistai, vitaminai, kosmetika, arbatos ir kt.

Daugiau