Hansaplast Randų mažinimo priemonė Scar Reducer XL, N21

Prekės kodas
21676
Gamintojas
Beiersdorf
Hansaplast Randų mažinimo priemonė Scar Reducer XL, N21  | Mano Vaistinė

Panašios prekės
Preparatai odos priežiūrai ir regeneracijai

Daugiau

Populiariausios prekės,
vaistai, vitaminai, kosmetika, arbatos ir kt.

Daugiau

Hansaplast Randų mažinimo priemonė Scar Reducer XL, N21

Kategorija:
Prekės kodas
21676
Gamintojas
Beiersdorf
Įprasta kaina 56,99 €
Pranešti,
kai kaina nukris
Atsiprašome, bet prekės šiuo metu neturime. Prašome paspausti „Pranešti, kai bus prekyboje“, įveskite savo el. paštą ir sistema jus informuos kada jis vėl bus prekyboje.
2,82 € Užsisakę šią prekę dar gausite lojalumo taškų: 94, kurių vertė 2,82 € Užsisakę šią prekę dar gausite lojalumo taškų: 94, kurių vertė 2,82 € Sužinoti daugiau Sužinoti daugiau

Hansaplast Scar Reducer XL pleistras

Specialiai sukurtas ilgesniems randams, tokiems kaip chirurginiai ir Cezario pjūvio randai.

Hansaplast SCAR REDUCER randų mažinimo pleistras skirtas iškilusiems ir hipertrofiniams bei keloidiniams randams gydyti, siekiant sumažinti jų matomumą ir pagerinti kosmetinę išvaizdą. Klinikiniais tyrimais įrodyta, kad Hansaplast SCAR REDUCER veiksmingai gydo iškilusius ir hipertrofinius randus bei keloidus. Trigubas efektas: randai tampa plokštesni, šviesesni ir minkštesni. Hansaplast SCAR REDUCER randų mažinimo priemonė gali būti naudojama tiek naujiems, tiek seniems veido ir kūno randams. Kaip veikia Hansaplast SCAR REDUCER randų mažinimo priemonė? Permatomas poliuretano pleistras sukurtas taip, kad suformuotų pusiau okliuzinį barjerą, kuris pagerina rando audinio drėkinimą. Jis taip pat padidina rando audinio temperatūrą. Tai padeda suaktyvinti pačios odos regeneracijos procesą ir palaiko randų pokytį. Hansaplast SCAR REDUCER privalumai • Lengvai naudojami lipnūs pleistrai, galima naudoti be fiksavimo • Galima naudoti naujiems ir seniems randams • Permatomi, puikiai tinka matomoms kūno dalims • Lankstūs ir pralaidūs orui, kad būtų patogu dėvėti • Tinka jautriai odai • Atsparūs vandeniui

Naudojimas: Nuo lipniosios pleistro pusės nuimkite apsauginį popierių ir užklijuokite pleistrą ant švarios ir sausos odos. Įsitikinkite, kad randas yra visiškai uždengtas. Jei rando neįmanoma visiškai uždengti, galima klijuoti kelis pleistrus vieną šalia kito. Mažesniems randams pleistrus galima atkirpti norimo dydžio. Idealus pleistro naudojimo laikas — nuo 12 iki 24 val. per parą. Rekomenduojama pleistrą keisti kasdien. Kiekvieną kartą naudokite naują pleistrą, kad išliktų aprašyta gaminio funkcija. Pleistrą taip pat reikia pakeisti, kai jis susitepa arba prikibimas yra nepakankamas.

Gydymo pradžia ir trukmė: Gydymą galima pradėti, kai tik žaizda visiškai užsitraukia ir užgyja, o po chirurginių intervencijų — pašalinus siūlus. Klinikiniai tyrimai parodė teigiamus rezultatus po 8 savaičių nuoseklaus naudojimo ne mažiau kaip 12 val. per parą. Pirmieji rezultatai pastebimi po 3–4 savaičių. Naudojant pleistrą ilgiau nei 8 savaites, randų išvaizda gali dar labiau pagerėti. Rezultatai gali skirtis priklausomai nuo asmens ir randų. Įspėjimai ir atsargumo priemonės • Šio gaminio pakuotėje yra natūralaus kaučiuko latekso, kuris gali sukelti alerginių reakcijų.

Kontraindikacijos: Nenaudokite • atviroms ar šlapiuojančioms žaizdoms • esant alergijai sudėtyje esančiai medžiagai (pvz., poliuretanui) • jaunesniems nei 3 metų kūdikiams, kad būtų išvengta prarijimo ir užspringimo pavojaus • kartu su kitais vietinio poveikio preparatais toje pačioje srityje tuo pačiu metu. Šalutinis poveikis: kaip ir naudojant bet kurį pleistrą, negalima atmesti galimybės, kad kai kuriais retais atvejais naudojant pasireikš odos sudirginimas ar bėrimas. Jei pastebėsite tokią reakciją arba kitų simptomų, nebenaudokite ir pasikonsultuokite su gydytoju. Jei po šio gaminio naudojimo pastebite netikėtų ar galimai sunkių simptomų, praneškite savo gydytojui arba vaistininkui, gamintojui ir nacionalinei sveikatos priežiūros institucijai.

Laikymo sąlygos: Laikykite sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 30°C temperatūroje, originalioje pakuotėje. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje.

Panašios prekės
Preparatai odos priežiūrai ir regeneracijai

Daugiau

Populiariausios prekės,
vaistai, vitaminai, kosmetika, arbatos ir kt.

Daugiau