EUCERIN DermatoCLEAN valomasis pienelis, 200 ml

Product code
99334
Manufacturer
Beiersdorf
EUCERIN DermatoCLEAN valomasis pienelis, 200 ml | Mano Vaistinė

EUCERIN DermatoCLEAN valomasis pienelis, 200 ml

Category:
Product code
99334
Manufacturer
Beiersdorf
Usual price 12,39 €
Notify when price drops
0,60 € By ordering this product, you will receive additional loyalty points: 20, with a value of 0,60 € By ordering this product, you will receive additional loyalty points: 20, with a value of 0,60 € Learn more Learn more

EUCERIN® DermatoCLEAN valomasi pienelis - puikus pasirinkimas turintiems sausą, taip pat jautrią odą. Tinkamumas jautriai odai yra patvirtintas klinikiniais ir dermatologiniais tyrimais.                                                                                                                                                                            Pirmasis efektyvios odos priežiūros žingsnis – švariai nuvalyta oda. Moksliniais tyrimais patvirtinta, kad gerai nuvalyta ir sudrėkinta oda lengviau kvėpuoja ir geriau pasisavina deguonį.
Eucerin® DermatoCLEAN valomasis pienelis:
•    Švelniai, bet veiksmingai pašalina makiažą, nešvarumus ir riebalų perteklių neišsausindamas odos.
•    Padeda odai lengviau kvėpuoti.
•    Tinka kasdieniam naudojimui, net ir jautriai odai.
Sudėtyje yra hialurono rūgšties ir kitų natūralios kilmės drėkinamosiomis savybėmis pasižyminčių ingredientų, kurie padeda palaikytį natūralią odos drėgmės pusiausvyrą. Oda tampa švari, gaivi ir švelni.

EUCERIN DermatoCLEAN valomasis pienelis, 200 ml usage

Ryte ir vakare vatos diskeliu švelniai nuvalykite veido, kaklo ir iškirptės srities odą. Jei pageidaujate, galite nuplauti šiltu vandeniu.