Ekologiška žolelių arbata Nr. 52, 40 g

Product code
97635
Manufacturer
Jadvygos žolės
Arbatos ir vaistažolės nuo uždegimo Ekologiška žolelių arbata Nr. 52, 40 g | Mano Vaistinė
Arbatos ir vaistažolės nuo uždegimo Ekologiška žolelių arbata Nr. 52, 40 g | Mano Vaistinė
Arbatos ir vaistažolės nuo uždegimo

Ekologiška žolelių arbata Nr. 52, 40 g

Category:
Product code
97635
Manufacturer
Jadvygos žolės
Usual price 7,33 €
Notify when price drops
0,36 € By ordering this product, you will receive additional loyalty points: 12, with a value of 0,36 € By ordering this product, you will receive additional loyalty points: 12, with a value of 0,36 € Learn more Learn more

Žolelių arbata Nr.52 "Tulžies pūslei-2"

 Tikrasis margainis gali padėti palaikyti tulžies pūslės ir jos latakų funkciją. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas.

40 g. pakuotė.

 SUDEDAMOSIOS DALYS: *miškinės mėtos, *tikrojo margainio 12,82%, *gluosnialapio debesylo, *paprastosios takažolės, *žąsinės sidabražolės, *paprastosios rykštenės, *karčiojo šventadagio, *šiurkščiojo asiūklio žolė; *pelkinės vingiorykštės, *didžiosios varnalėšos, *paprastosios garšvos lapai; *juodauogio šeivamedžio žiedai, *pelkinės vingiorykštės, *paprastosios bitkrėslės žiedynai; *blakinės kalendros sėklos.

*-ekologiškas produktas.


PARUOŠIMAS: 1-1,5 valgomojo šaukšto žolelių užplikyti 0,3 litro verdančio vandens, palaikyti šiltai nuo 45 min. iki 2 val, nukošti. Gerti šiltą po 0,5 stiklinės tris kartus per dieną prieš valgį.


PASTABOS: Arbatų mišinių sudėtis gali kisti. Kiekvieno žmogaus reakcija į žoleles gali skirtis.

ĮSPĖJIMAS: Žolelių arbatos nerekomenduojamos, kai žmogus jautrus jų komponentams, kai arbatos vartojamos ne pagal nurodymus ir pernelyg dideliais kiekiais.  Pacientui derėtų informuoti gydytoją apie žolelių arbatos vartojimą, kai jis skiria gydymą.

Ekologiška žolelių arbata Nr. 52, 40 g usage

1–1,5 valgomojo šaukšto žolelių užplikyti 0,5 litro verdančio vandens, palaikyti šiltai 45 min., nukošti. Gerti po 0,5 stiklinės tris kartus per dieną prieš valgį.