Ekologiška žolelių arbata Nr. 27 (skrandžiui), 40 g

Product code
97610
Manufacturer
Jadvygos žolės
Arbatos ir vaistažolės skrandžiui Ekologiška žolelių arbata Nr. 27 (skrandžiui), 40 g | Mano Vaistinė
Arbatos ir vaistažolės skrandžiui Ekologiška žolelių arbata Nr. 27 (skrandžiui), 40 g | Mano Vaistinė
Arbatos ir vaistažolės skrandžiui

Ekologiška žolelių arbata Nr. 27 (skrandžiui), 40 g

Category:
Product code
97610
Manufacturer
Jadvygos žolės
Usual price 7,39 €
Notify when price drops
0,36 € By ordering this product, you will receive additional loyalty points: 12, with a value of 0,36 € By ordering this product, you will receive additional loyalty points: 12, with a value of 0,36 € Learn more Learn more

Žolelių arbata Nr.27 "Skrandžiui-1"

Sėjamoji aviža gali padėti palaikyti skrandžio pH balansą, virškinamojo trakto funkciją. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas. Nerekomenduojama, kai mažas skrandžio sulčių rūgštingumas.

40 g. pakuotė.

 SUDEDAMOSIOS DALYS:  *sėjamosios avižos 12,2 %, *žąsinės sidabražolės, *šilinio viržio, *vaistinės dirvuolės, *vaistinės notros, *menturinės dedešvos, *dirvinio dobilo, *pelkinės vingiorykštės, paprastosios kraujažolės žolė; *siauralapio gauromečio lapai; *paprastojo putino žiedai; *mažalapės liepos žievė; *vaistinės svilarožės šaknys.

*-ekologiškas produktas.

 Alergija ar netoleravimą sukeliančios medžiagos pabrauktos. 


PARUOŠIMAS: 0,5-1 valgomąjį šaukštą žolelių užplikyti 1-2 stiklinėmis verdančio vandens, palaikyti šiltai 2 val., nukošti, nuspausti. Gerti po 0,3-0,5 stiklinės 3 kartus per dieną prieš valgį.


PASTABOS: Arbatų mišinių sudėtis gali kisti. Kiekvieno žmogaus reakcija į žoleles gali skirtis.

ĮSPĖJIMAS: Žolelių arbatos nerekomenduojamos, kai žmogus jautrus jų komponentams, kai arbatos vartojamos ne pagal nurodymus ir pernelyg dideliais kiekiais. Pacientui derėtų informuoti gydytoją apie žolelių arbatos vartojimą, kai jis skiria gydymą.

Ekologiška žolelių arbata Nr. 27 (skrandžiui), 40 g usage

0,5–1 valgomąjį šaukštą žolelių užplikyti 1–2 stiklinėmis verdančio vandens, palaikyti šiltai 2 val., nukošti, nuspausti. Gerti po 0,3–0,5 stiklinės 3 kartus per dieną prieš valgį.