Yogurt kapsulės, N75

Код продукта
4746
Производитель
Pharmascience
Probiotikas, prebiotikas Yogurt kapsulės, N75 | Mano Vaistinė
Probiotikas, prebiotikas

Yogurt kapsulės, N75

Категория:
Код продукта
4746
Производитель
Pharmascience
Обычная цена 9,29 €
Сообщить о снижении цены
0,45 € Заказав этот товар, вы получите дополнительные баллы лояльности: 15, на сумму 0,45 € евро. Заказав этот товар, вы получите дополнительные баллы лояльности: 15, на сумму 0,45 € евро. Узнать больше Узнать больше

Yogurt Litfas gerųjų žarnyno bakterijų kietosios kapsulės, N75

Maisto papildas

Probiotiko Yogurt kapsulėse esančių lacto bakterijų derinys didesnis, nei rūgusio pieno produktai su įprastomis bakterijomis, nes gerųjų bakterijų koncentracija gerokai didesnė. Yougurt Liftas kietųjų kapsulių apsauginė  plėvelė apsaugo gerąsias bakterijas nuo žūties ir leidžia pasiekti žarnyną.

Yogurt Litfas gerųjų bakterijų vartojimas

Rekomenduojama gerti po 1 Yogurt Litfas kapsulę per dieną valgant.

Yogurt Litfas gerųjų bakterijų kapsulių sudėtis

Laktozė, želatina, Lactobacillus rhamnosus,  magnio stearatas, antioksidatorius askorbo rūgštis,  Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus delbueckii ssp. bulgaricus,  Streptococcus thermophilus.

Vienoje Yogurt Litfas kapsulėje yra: Lactobacillus rhamnosus 10,46 mg, Lactobacillus acidophilus 0,69 mg, Lactobacillus delbueckii ssp. bulgaricus 0,62 mg, Streptococcus thermophilus 0,36 mg. Bendras bakterijų skaičius kapsulėje yra 2,0 x 109 ksv.

Kita informacija apie Yogurt Litfas gerųjų bakterijų kapsules

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.
Laikyti ne aukštesnėje kaip +25°C temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Yogurt Litfas gerųjų bakterijų gamintojas

Pharmascience Inc., 6111 Royalmount Avenue, #100,
Montreal, Quebec H4P 2T4, Kanada

Yogurt Litfas importuotojas

UAB Litfas
Vytauto g.6, LT-55175 Jonava,
Lietuva
www.litfas.lt

Yogurt kapsulės, N75 потребление

Rekomenduojama gerti po 1 Yogurt Litfas kapsulę per dieną valgant.