Maisto papildas

SUPERFOODS HIPPOPHAES (Šaltalankiai), 30 kapsulių

Category:
Product code
17769
Manufacturer
G.P. Hellenic Soil Ltd.
25When buying product you will receive a present, +25 loyalty points

Maisto papildas SUPERFOODS HIPPOPHAES, 30 kapsulių

Šaltalankių (Hippophae rhamnoides) vaisiai – itin turtingas įvairių aktyviųjų ingredientų šaltinis. Suskaičiuota net 190 įvairių sudėtinių medžiagų. Šaltalankių aliejus palaiko natūralią organizmo apsaugą ir imuninę sistemą. Be to, šie vaisiai palaiko normalią medžiagų apykaitą.

SUPERFOODS naudoja ypač aukštos kokybės ir grynumo ekstraktus ir aliejus, kuriuose maksimaliai stengiamasi išsaugoti ir koncentruoti natūralių vaisių naudingąsias savybes.

 Vienoje kapsulėje yra:  RMV %
 Šaltalankių (Hippophae rhamnoides) aliejus   350 mg   -

Maisto papildas SUPERFOODS HIPPOPHAES sudėtis

Šaltalankių (Hippophae rhamnoides) aliejus, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, želatina. Sudėtyje nėra gliuteno, cukraus, laktozės, sojų.

Maisto papildas SUPERFOODS HIPPOPHAES vartojimas

Gerti po 1 kapsulę per dieną. Kapsules geriausia vartoti kartu su maistu. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Nevartoti pasibaigus tinkamumo laikui. Maisto papildas nėra maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas.

Maisto papildas SUPERFOODS HIPPOPHAES laikymas

Laikyti ne aukštesnėje kaip 25 oC temperatūroje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje.

Maisto papildas SUPERFOODS HIPPOPHAES gamintojas

G.P Hellenic Soil Ltd., Kipras

Maisto papildas SUPERFOODS HIPPOPHAES atstovas Lietuvoje

UAB ENTAFARMA Plius, Klonėnų vs. 1, Širvintų r.sav.

SUPERFOODS HIPPOPHAES (Šaltalankiai), 30 kapsulių usage

Gerti po 1 kapsulę per dieną. Kapsules geriausia vartoti kartu su maistu. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Nevartoti pasibaigus tinkamumo laikui. Maisto papildas nėra maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas.

Reviews

Your opinion about our distribution is important to us.
We will be very grateful for your comments.

Write a comment