Hansaplast purškalas Žaizdų dezinfekavimo 100ml

Prekės kodas
24078
Gamintojas
Beiersdorf
-30%
logo
Hansaplast purškalas Žaizdų dezinfekavimo 100ml | Mano Vaistinė

Panašios prekės
Dezinfekcinės priemonės

Daugiau

Populiariausios prekės,
vaistai, vitaminai, kosmetika, arbatos ir kt.

Daugiau

Hansaplast purškalas Žaizdų dezinfekavimo 100ml

Kategorija:
Prekės kodas
24078
Gamintojas
Beiersdorf
logo
Lojalumo programos MANO eurai dalyviams
-30%
logo
Speciali kaina
3,48 €
Sutaupote:
1,51€ (30%)
Įprasta kaina 4,99 €
Pranešti,
kai kaina nukris

Hansaplast purškalas žaizdoms

Antiseptinė purškiama valomoji priemonė. Apsaugo nuo infekcijų. Greitai veikia. Bespalvis. Skirtas ūmioms žaizdoms, pvz., įpjovimams, nubrozdinimams, 1-ojo laipsnio ir nedideliems 2-ojo laipsnio nudegimams bei atviroms pūslėms, valyti. Taip pat galima naudoti lėtinėms žaizdoms ir pooperacinei žaizdų priežiūrai pagal gydytojo nurodymus. Tinka vaikams ir jautriai odai.

95% išbandžiusių vartotojų sutinka*: NESUKELIA SKAUSMO.

Sudėtis: 0,1% decilo gliukozido tensido ir 0,04% poliheksanido (PHMB), naudojamo kaip konservantas Ringerio tirpale.

Naudojimo nurodymai: sustabdykite kraujavimą. Purkškite iš maždaug 10 cm atstumo ant visos žaizdos, kad pašalintumėte visus nešvarumus ir matomas daleles. Jei reikia, pakartokite. Švelniai nusausinkite žaizdą ir odą aplink ją. Sukrešėjusius ar prilipusius tvarsčius galima sudrėkinti, kad būtų lengviau nuimti.

Įspėjimai ir atsargumo priemonės: dėl didesnių žaizdų su daug eksudato ir infekcijos požymiais reikia pasikonsultuoti su gydytoju. Jei nudegus kilo abejonių dėl nudegimo laipsnio, kreipkitės į gydytoją. Tik išoriniam naudojimui žaizdoms. Jei žaizdos plote atsirado paraudimas, patinimas ar skausmas, taip pat blogėjant būklei ar žaizdai nepradėjus per kelias dienas gyti, reikia pasitarti su gydytoju. Prieš naudojant nėščioms ar maitinančioms moterims ir vaikams iki 2 metų reikia pasitarti su gydytoju.

Kontraindikacijos: nenaudoti su kitais vietinio naudojimo preparatais toje pačioje vietoje; kartu su anijoninėmis paviršiaus aktyviosiomis medžiagomis, muilu, aliejais, geliais ir pan.; jei žinoma apie alergiją sudedamosioms dalims; vidurinėje ir vidinėje ausyje ar akių srityje; nepertraukiamai ilgiau nei 30 dienų; nepraryti.

Šalutinis poveikis: negalima atmesti galimybės, kad tam tikrais retais atvejais naudojant pasireiškia odos sudirginimas ar bėrimas. Jei pastebėsite tokią reakciją arba kitų simptomų, nebenaudokite ir pasikonsultuokite su gydytoju. Jei po šio preparato naudojimo pastebite netikėtų ar galimai sunkių simptomų, praneškite savo gydytojui arba vaistininkui, gamintojui ir šalies sveikatos priežiūros institucijai.

Laikymo informacija: instrukcijos neišmeskite tol, kol naudojate priemonę. Naudoti tik nepažeistus purškalus. Galiojimo pabaigos data ir partijos numeris atspausdinti ant purškalo dugno. Naudoti tik iki galiojimo pabaigos datos. Sunaudoti per 12 mėnesių nuo atidarymo. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

PMCF tyrimas, 95% patvirtina „Žaizdų purškalas naudojant nesukelia skausmo“, n = 59, Freese R, Physician, pagrindinis tyrėjas, Hamburgas, 2019 m.

Distributed / relabelled by; platinama / paženklinama;

NIVEA Polska Sp. z. o. o. Beiersdorf Group, Poznan, ul. Gnieznienska 32

Iš naujo CE ženklu paženklinta prekė

 

Panašios prekės
Dezinfekcinės priemonės

Daugiau

Populiariausios prekės,
vaistai, vitaminai, kosmetika, arbatos ir kt.

Daugiau