EUCERIN Anti-Pigment dėmių korektorius, 5 ml

Prekės kodas
19974
Gamintojas
Beiersdorf
EUCERIN Anti-Pigment dėmių korektorius, 5 ml | Mano Vaistinė

Populiariausios prekės,
vaistai, vitaminai, kosmetika, arbatos ir kt.

Daugiau

EUCERIN Anti-Pigment dėmių korektorius, 5 ml

Kategorija:
Prekės kodas
19974
Gamintojas
Beiersdorf
Įprasta kaina 22,99 €
Pranešti,
kai kaina nukris
1,14 € Užsisakę šią prekę dar gausite lojalumo taškų: 38, kurių vertė 1,14 € Užsisakę šią prekę dar gausite lojalumo taškų: 38, kurių vertė 1,14 € Sužinoti daugiau Sužinoti daugiau

EUCERIN Anti-Pigment dėmkių korektorius, 5 ml

Efektyviai sumažina tamsias dėmes ir apsaugo nuo pakartotinio jų atsiradimo. Vietiškai naudojamas aplikatorius su tiamidoliu leidžia tiksliai veikti mežesnes hiperpigmentacijos paveiktas sritis.

Melaninas – tai natūralus, odai spalvą suteikiantis pigmentas. Saulės šviesos poveikis, hormoniniai pokyčiai ir senėjimas gali lemti padidėjusią melanino gamybą ir sukelti hiperpigmentaciją. Hiperpigmentacija pasireiškia tamsiomis dėmėmis ir senatvinėmis dėmėmis (dar vadinamomis saulės dėmėmis), dėl kurių oda atrodo nelygi.

Eucerin® Anti-Pigment dėmių korektorius yra neriebus gelis su vietiškai naudojamu aplikatoriumi, kuris leidžia tiksliai padengti nedideles hiperpigmentacijos paveiktas sritis. Jo sudėtyje yra tiamidolio, kuris yra efektyvi ir patentuota sudedamoji dalis, mažinanti melanino gamybą ir veikianti pagrindinę hiperpigmentacijos priežastį. Klinikiniais ir dermatologiniais tyrimais patvirtinta, kad, naudojant tiesiai ant tamsių dėmių, jis jas sumažina ir apsaugo nuo pakartotinio atsiradimo. Pirmieji rezultatai pastebimi po dviejų savaičių, o naudojant reguliariai nuolat gerėja. Oda atrodo lygesnė. Individualūs rezultatai gali skirtis.

Klinikiniais ir dermatologiniais tyrimais patvirtinta: labai efektyvi ir puikiai odos toleruojama priemonė.

EUCERIN Anti-Pigment dėmių korektorius, 5 ml vartojimas

Naudokite vieną kartą per dieną (ryte arba vakare) ant gerai nuvalytos odos. Gausiai užtepkite priemonės tiesiai ant tamsių dėmių. Saugokite, kad nepatektų į akis. Po jo naudokite tinkamą drėkinamąją priemonę. Geriausiems rezultatams pasiekti naudokite su kitomis Eucerin® Anti-Pigment linijos priemonėmis. Priemones, kurių sudėtyje yra tiamidolio, naudokite daugiausia keturis kartus per dieną.

Populiariausios prekės,
vaistai, vitaminai, kosmetika, arbatos ir kt.

Daugiau